Ontdekken

De top 5 om de paasdagen tot een succes te maken

Voor elke horeca gelegenheid zijn de feestdagen vaak de drukste dagen waarop er veel medewerkers hard aan het werk zijn. Een goed moment om uit te pakken! Tijdens de paasdagen willen mensen er graag op uit en willen ze de sfeer van de lente proeven.

4 months ago

Zodra de temperatuur stijgt gaat iedereen naar buiten!

En hoe trek je dan de gasten naar jouw sfeervolle terras? Wat bied je ze aan en hoe zet je het terras neer? Wat zien we vaak terug in de zomermaanden en passen deze drankjes, gerechten en producten ook bij jouw horeca onderneming. Kortom, hoe zorg je ervoor dat je horecazaak helemaal klaar is voor de zomer en het buiten leven.

11 months ago

Serveren aan een keurig gedekte tafel

Wanneer je bij een eet gelegenheid naar binnen loopt kijk je als eerste naar de aankleding van de ruimte. Deze is bepalend voor de gasten al voordat ze aan tafel gaan. De decoraties en de manier waarop de gasten worden bediend vergroten de eetervaring en laat gasten weer terug komen.

11 months ago

Breng de knusse warme wintermaanden door in sfeer

Vanaf oktober dalen de temperaturen echt en past elke horecagelegenheid zich daarop aan. Het terras buiten wordt winterproof gemaakt of misschien wel helemaal opgeruimd. Het is tijd om je gasten naar.......

11 months ago

Servies: Aan welke wensen moet het voldoen?

Voor een hele set of als aanvulling op het bestaande servies, zoveel mogelijk kleuren en prints of juist rustig, is er een speciale gelegenheid of moet het bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Ieder heeft een ander wensenlijstje wanneer het op servies aankomt.

11 months ago

Hoe zorg ik voor een vlotte bediening op mijn terras?

Het terras staat helemaal klaar en het zonnetje schijnt, de gasten komen aanlopen en zoeken een plekje uit. Deze gasten wil je een optimale beleving geven. Hiervoor zijn een aantal ingrediënten nodig, denk hierbij aan de kwaliteit van het eten, de uitgebreide keuzes op de menukaart, comfortabel zitten, een schone tafel en natuurlijk een snelle bediening.

11 months ago

Zoveel serviezen zoveel te kiezen?

Elke horecazaak heeft zijn eigen stempel en stijl wat je weer terugvindt in het logo, de menukaarten, reclame-uitingen zoals het logo op een vervoersmiddel of thermoboxen en soms.......

11 months ago

Kiezen voor onze milieuvriendelijke producten

In horecagelegenheden, scholen, kantoren en vele andere ondernemingen worden er veel producten gebruikt die vaak vervangen kunnen worden door producten die vriendelijker zijn voor het milieu. Deze producten kan je in.......

11 months ago

Iedereen wil wel energie besparen, een aantal handige tips!

Door kleine aanpassingen in je onderneming kan je vaak al energie besparen. Goed voor het milieu en kostenbesparend voor de onderneming. Het verbruik van energie is vaak een grote kostenpost. Alle aangesloten apparaten kosten energie, van de snijmachine en de.......

11 months ago

Milieubewust ondernemen, hoe dan?

De wereld verandert snel als het gaat om bewuster omgaan met onze mooie planeet Aarde. Eeuwenlang ging het vooral om economisch gewin en werd de Aarde geweld aangedaan door vernietiging van bossen wat op grote schaal erosie opleverde en een enorme vermindering gaf aan de diversiteit van.......

11 months ago

Ideeën voor de inrichting van je terras

Een terras kan je natuurlijk op veel manieren inrichten. De basis is een tafel met stoelen, of het terras nu groot is voor de horeca of klein voor op het balkon. Kijk eerst naar de ruimte en hoe je die wenst in te delen. Hoeveel stoelen en tafels passen er en hoe groot kunnen ze dan zijn.

11 months ago

Terrasmeubilair opbergen in het najaar

De eerste tip die in dit kader gegeven kan worden: zorg dat je beschikbare ruimte optimaal benut! Dit betekent dat je het moment van opbergen moet gaan plannen. Zorg dat de opbergruimte aan kant is en zorg dat je alles zo tactisch mogelijk plaatst. En hierbij geldt uiteraard dat de tijd leert: hoe meer je de routine hebt herhaald, hoe eenvoudiger het.......

11 months ago