Ontdekken
-
Volop van je terras genieten in de lente: onze tips
Horeca meubilair voor elk budget. Hoe kan jij volop genieten van je terras?2 days ago -
Maak je balkon, terras of tuin klaar voor het voorjaar
De specialist als het gaat om horeca meubilair. Tips voor het klaarmaken van jouw horecaterras.9 days ago -
Meer omzet halen uit jouw terras?
Weet hoe jij alles uit je terras kan halen en hoe je omzet kunt genereren maken met onze tips.16 days ago -
Terrasmeubilair voor een gezellig horeca terras!
Voor elk budget horeca terrasmeubilair. Bekijk ons grote aanbod en lees wel terrasmeubilair jij nodig hebt voor een gezellig terras!23 days ago -
Hoe dient bestek op tafel gelegd te worden?
Heb jij een etentje op de planning staan of was je altijd al benieuwd naar de volgorde van bestek op tafel? Er zijn namelijk een aantal regels en tips die je kunt gebruiken bij het dekken van de tafel.2 months ago -
Welk bestek past bij welk type kaas?
Heb jij jezelf altijd al afgevraagd welk bestek past bij de verschillende kazen? Door verschillende mes soorten te gebruiken voor de kazen ziet het geheel er erg professioneel uit!2 months ago -
Hoe kies ik de juiste koelkast?
Wanneer je op zoek bent naar een professionele koelkast, wil je natuurlijk dat deze geheel voldoet aan jouw wensen.3 months ago -
Vlees bereiden in de grillpan of contactgrill?
Wat kan je het beste kopen? Een grillpan of contactgrill? Het hangt af van de ruimte die je tot jouw beschikking hebt, wat voor eten je het liefst op de gril bereidt en zo kunnen we nog wel even doorgaan.3 months ago -
6 waardevolle tips voor het maken van een menukaart
Een menukaart maken voor restaurant is misschien wel belangrijker dan je denkt! Dit is uiteindelijk hetgeen waar gasten hun keuze op gaan baseren.3 months ago -
Chocolade smelten au bain marie
Au bain-marie is een oude techniek waarbij je iets geleidelijk kunt laten opwarmen of afkoelen. Dit doe je door gebruik te maken van een warm of koud waterbord.3 months ago -
Wat is het verschil tussen luchtgekoelde en watergekoelde ijsblokjesmachine?
Als er één apparaat is dat zowel in de horeca als andere bedrijfssectoren wordt gebruikt, is het wel een ijsblokjesmachine. Dé machine waarmee je in een handomdraai ijsblokjes kunt produceren3 months ago -
De ideale achtergrond voor jouw menukaart
Ben jij van plan om de menukaart zelf te gaan ontwerpen? Dan vraag je jezelf natuurlijk af wat je het beste op de achtergrond kunt plaatsen.4 months ago