Koffie en thee servies

Koffie en thee servies
Levertijd v/a 1 werkdag
Levertijd v/a 1 werkdag
Levering op werkdagen
100% garantie
100% garantie
Verzekerd van garantie
Spoedlevering mogelijk
Spoedlevering mogelijk
Dagdeel/Tijdstip leveringen mogelijk

Tref hier ons Koffie en thee servies aan. Ruime keus, voor ieder wat wils

Verdeeld over 7 categorieën hebben wij hier ons uitgebreide koffie servies en thee servies staan. Bestendig voor het gebruik in drukke horecagelegenheden en zeer geschikt voor in huis. Je kunt dan ook als particulier of als ondernemer bij ons bestellen. Kopjes voor de koffie en thee worden veelvoudig gebruikt en iedereen heeft toch net zijn eigen stijl. Daarom hebben we bij de HorecaVoordeelshop de keuze uit materialen en kleuren. Met ons strakke witte porselein, praktisch emaille gemaakt van roestvrijstaal of kleuren kun je goed thee servies mixen en matchen. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken en de juiste schotels bij het kopje te vinden hebben we de bijpassende schotels toegevoegd aan elk kopje afzonderlijk. Handig! Neem gerust een kijkje of dat servies ertussen zit waar je naar op zoek bent.

Koffiekannen, theepotten en mokken maken je servies compleet

Naast de koffie, thee, espresso en cappuccino kopjes met schotels is het koffie en theeservies breder en bestaat deze bij ons ook uit mokken, theepotten en koffiekannen. Zo kan je een compleet koffie en theeservies samenstellen om jouw  heerlijke dranken te serveren. De mokken zijn er in mooie kleuren en kunnen goed met elkaar worden gecombineerd. Vele hebben een oor voor een goede grip en voorkomt het vastpakken van een hete mok. De mokken kunnen voor meerdere dranken worden gebruikt zoals thee, warme chocomelk, koffie en melk.

De cafetière is een waardevolle aanvulling op het koffieservies

Naast de koffiekannen waar je de koffie inschenkt vanuit de koffiepot is er ook de welbekende cafetière. Hierin zet je koffie met een vol karakter. De koffie heeft in de cafetière namelijk lang contact met het hete water en het filter laat ook kleine deeltjes, waaronder aroma’s, van de maling door. In de cafetière kan er voor meerdere kopjes koffie worden gemaakt, dit afhankelijk van de grootte. Het gaat als volgt in zijn werk; in de pot wordt grof gemalen koffie geplaatst waarop niet meer kokendheet water op wordt gegoten. De verhouding van de maling en het water is naar eigen smaak. De koffie trekt 5 minuten en wordt daarna met de plunjer van boven naar beneden gedrukt. Het goed aansluitende filter drukt de gemalen koffie die in het hete water zweeft naar de bodem. Boven in de pot zit dan verse, hete koffie die direct kan worden ingeschonken. Een handige aanvulling van jouw koffie servies. 

Theepotten en koffiekannen in de sfeer van het restaurant of huis

Heel handig wanneer je de koffie en thee kan inschenken met een pot of kan. Het geeft daarnaast een huiselijke sfeer. Denk aan het inschenken van de kopjes tijdens meetings, in het team, thuis op de bank of een buffet. De theekanuit ons thee  servies en de koffiekan uit ons koffie servies zijn op veel plaatsen te gebruiken en voor het warm bewaren van de dranken is er ook de isoleerkan in het wit of zwart. Ideaal voor wanneer de koffie lang moet kunnen staan. Het extra sfeertje krijg je met de zwarte keramiek theepot in de oriëntaalse stijl. Of een meer chique uitstraling met de roestvrijstalen theekan in Arabische look. Ga je misschien voor een frisse kleur zoals de rodeaqua of witte theekan. Wanneer er een filter in de theepot zit kan er thee worden getrokken van de losse thee of zakjes. Kies de koffie en theekan die past bij het huidige of hele nieuwe servies. Kortom genoeg koffieservies voor de horeca.

Veel gestelde vragen
Hoeveel thee servies moet ik minimaal aanschaffen?
Het aantal theeservies dat je minimaal moet aanschaffen, hangt af van de grootte van je horecabedrijf, de vraag naar thee op je menu en de frequentie waarmee je thee serveert. Over het algemeen is het raadzaam om te beginnen met een basisvoorraad die het volgende omvat:Theekopjes en schotels: Deze zijn essentieel voor het serveren van thee aan je gasten. Het aantal kopjes en schotels dat je nodig hebt, hangt af van de capaciteit van je horecagelegenheid. Een goed startpunt is om minimaal twee keer het aantal zitplaatsen te hebben, zodat je voldoende kunt voorzien in de vraag, zelfs tijdens drukke periodes. Theelepels: Zorg voor voldoende theelepels om gasten te voorzien van roeren en het toevoegen van suiker of melk. Suiker- en melkdispensers: Als je suiker en melk serveert bij de thee, zijn dispensers handig voor een georganiseerde presentatie. Theedoos of -display: Een nette en aantrekkelijke manier om verschillende theesoorten te presenteren aan je gasten. Servetten en onderzetters: Zorg voor servetten en onderzetters om morsen te voorkomen en de algehele ervaring van de gasten te verbeteren. Onthoud dat het altijd een goed idee is om een extra voorraad serviesgoed te hebben voor het geval er iets breekt of beschadigd raakt.
Wat mag niet ontbreken aan koffie en thee servies?
Voor een goed uitgerust koffie- en theeservies moeten de volgende items niet ontbreken: Koffiekopjes en schotels: Deze zijn essentieel voor het serveren van koffie aan je gasten. Zorg voor een voldoende aantal kopjes en schotels, vergelijkbaar met het aantal zitplaatsen in je horecagelegenheid. Koffiepot of koffiemachine: Afhankelijk van de grootte van je bedrijf en de vraag naar koffie, kun je kiezen voor koffiepotten voor handmatig schenken of een koffiemachine voor grotere volumes. Theekopjes en schotels: Voor het serveren van thee. Theepot: Om thee te zetten en te serveren. Koffielepels en theelepels: Voor roeren en toevoegen van suiker en melk. Suiker- en melkdispensers: Als je suiker en melk serveert bij koffie en thee. Koffiemokken: Sommige gasten geven misschien de voorkeur aan koffie in mokken in plaats van kopjes.
Hoeveel koffie servies moet ik minimaal aanschaffen?
Net als bij theeservies hangt het aantal benodigde koffieservies af van de capaciteit van je horecabedrijf en de vraag naar koffie. Een algemene richtlijn is om minimaal twee keer het aantal zitplaatsen aan koffiekopjes en schotels te hebben. Als je een koffiemachine hebt, zorg dan voor voldoende koffiepotten of thermoskannen om koffie warm te houden. Houd rekening met de drukke momenten en zorg ervoor dat je altijd voldoende koffieservies hebt om aan de vraag te voldoen.