Koel en Vriescellen
Even aandacht voor onze koel en vriescellen, de kleine, de middenmaten en de grote
Deze koel en vriescellen zijn uitermate geschikt om je voorraden in te vriezen of gekoeld te houden terwijl de dagelijks gebruikte ingrediënten kunnen worden gekoeld of ingevroren in de opslag in de keuken. Wij als Horecavoordeelshop hebben koelcellen en vriescellen van de merken Saro en Combisteel met verschillende afmetingen die ervoor zorgen dat er een geschikte koel of vriescel is voor elke ruimte, dus ook voor jouw horecazaak. De motoren worden afzonderlijk geleverd tegen meerprijs en je kunt kiezen voor een vries- of koelmotor.
De meeste horecaondernemers kiezen voor koelcellen of vriescellen om hun voorraden optimaal te kunnen blijven koelen of vriezen. Zodoende blijven etenswaren in optimale conditie qua geur, kleur en smaak. De koel en vriescellen kunnen worden uitgerust met bijpassende, apart bij te bestellen rekwerken. Deze rekwerken zorgen voor een juiste hygiëne op grond van de HACCP-eisen want jouw eetbare producten staan niet op de grond. Veiligheid en hygiëne is een halszaak voor elk horecabedrijf nietwaar? De koel- en vriescellen worden geleverd als zelfmontage-pakketten en de motoren om te koelen of te vriezen kunnen apart geleverd worden.
Waarom zou ik als horecaondernemer kiezen voor een koelcel of een vriescel?
Omdat grote voorraden op de juiste manier kunnen worden ingevroren of worden gekoeld. Dit betekent dat leveranciers niet elke dag hoeven te leveren en dat jij als horeca-eigenaar jouw gasten nooit een “nee” hoeft te verkopen. Bovendien kunnen de koel- of vriescellen in een separate ruimte worden geplaatst zodat er geen werkruimte in de keuken verloren gaat. Grote voordelen dus en door de bij te bestellen rekwerken voldoe jij als rasechte horecaondernemer helemaal aan de hygiëne-eisen voor etenswaren als vastgesteld in de eisen voor de HACCP. Veel goede redenen dus om een koel of vriescel aan te schaffen.
Wanneer kies ik voor een koelcel of vriescel of zelfs voor beiden?
Een snackbar-eigenaar of exploitant zal eerder baat hebben bij het aanschaffen van een vriescel dan een klein of gemiddeld restaurant. De te verkopen producten van een snackbar worden immers zo goed als allemaal diepgevroren aangeleverd, terwijl bij een restaurant het koelen van verse producten meer op de voorgrond staat. Grote restaurants of instellingskeukens met veel gasten per dag zullen dan weer eerder kiezen om zowel grote voorraden te kunnen koelen en vriezen. Zij bestellen dan de koel- maar ook de vriescel.
Wat kost een koel- of vriescel ongeveer en wat zijn de garantievoorwaarden?
Bij de Horeca-voordeelshop heb je al een koelcel inclusief de koelmotor voor € 1900,= Van het merk Nordcap. Onze eigen monteurs monteren de koel of vriescel bij jou ter plaatse en op deskundige wijze. Hierbij blijft de volledige fabrieksgarantie in stand. De kosten voor deze montage bedragen € 600,= excl. Btw. Als jij zelf de koel- of vriescel wil gaan monteren vervalt deze fabrieksgarantie. Wij van de Horecavoordeelshop geven jou graag advies. Onze collega’s van de Klantenservice zijn daarom elke werkdag van 9 tot 5 aanwezig en buiten de kantoortijden kun je altijd contact opnemen via onze contactpagina op de website. Jouw bestelling wordt in de regel binnen 2 werkdagen geleverd.