Brandpasta & elek. verhitting

Chafing dishes en Bain Marie's behoren tot de meest gebruikte apparaten in de professionele catering en horecawereld vanwege hun brede inzetbaarheid. Om een chafing dish of bain-marie te verwarmen en vooral ook warm te houden, wordt er gebruik gemaakt van geur- en roetloze brandpasta (voornamelijk bio-ethanol) en zie je ook steeds meer elektrische verhitting. Brandpasta bestellen bij de Horecavoordeelshop is zeer voordelig en altijd uit voorraad leverbaar. LET OP! Brandpasta wordt tijdens gebruik zeer snel heet en dient altijd in een brandpastahouder geplaatst te worden om ongelukken met brandwonden te voorkomen. Lees daarom ten aller tijden de instructies op de verpakking.
Ontdekken

Apparaten om gerechten warm te houden
Er is tegenwoordig geen restaurant of eetcafé dat zonder apparatuur kan om gerechten warm te houden. Wil jij je klanten van gerechten voorzien die perfect op temperatuur zijn, dan heb je dit soort apparatuur hoe dan ook nodig.
Lees meer
Selectie verfijnen:
Aansluiting
Inhoud in liters
Materiaal
Stekkerproduct
Prijs
Kleur
Wattage
Merk
Breedte (CM)
Diepte (CM)