In deze blog gaan wij het hebben over de onmisbare horeca friteuse. Eigenlijk heeft elke eetgelegenheid een friteuse. Als we aan een friteuse denken, denken we al snel aan patat, frikadellen, kroketten of borrelhapjes. Ook is er een friteuse nodig voor het frituren van kroepoek, loempia’s, gefrituurde garnalen, oliebollen of zelfs gefrituurd ijs. Een friteuse is dus eigenlijk een van de meest essentiële horeca apparaten in jouw keuken. Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van een friteuse? Lees dan snel verder.
Elektrische friteuses

Of je nu opzoek bent naar een kleine elektrische friteuse voor thuisgebruik of een elektrische friteuse met een inhoud van 8 liter of meer voor professioneel gebruik, je bent bij de Horecavoordeelshop aan het juiste adres. Bij een elektrische friteuse zit vlak boven de bodem een elektrisch verwarmingselement, waardoor het vet beter opwarmt. De kruimels zakken onder het element, waar het vet minder warm is - op die manier verbranden de kruimels niet. Elektrische friteuses zijn over het algemeen iets voordeliger dan gasfriteuses in de aanschaf, maar dient er rekening gehouden te worden met de elektriciteitskosten op de langere termijn. Ben je van plan de friteuse intensief te gaan gebruiken in grote hoeveelheden, neem dan snel een kijkje bij ons brede assortiment horeca gasfriteuses.
