Stuur een mail
App met ons via WhatsApp
Bel ons
USP 1
Gratis verzending
Gratis verzending in NL & BE vanaf €200,- In Nederland & België vanaf €250,-
USP 2
Levertijd v/a 1 werkdag
Levering op werkdagen Levering op werkdagen
USP 3
Spoedlevering mogelijk
Dagdeel/Tijdstip leveringen mogelijk Dagdeel/Tijdstip leveringen mogelijk
USP 4
100% garantie
Verzekerd van garantie Verzekerd van garantie

Bar servies

Bar servies

Om de bar goed aan te kleden met de producten die er nodig zijn kijk je voornamelijk naar de dranken die worden ingeschonken voor de gasten. De drankflessen worden in een gekoelde ruimte bewaard of in een wandbeugel opgehangen met een maatschenker eronder. Bijbehorende glazen staan op een glasmat of hangen in het glasrek boven de bar. Ook voor de bereiding van cocktails en mixen zijn diverse barbenodigdheden bij de HorecaVoordeelshop aanwezig. Bakjes waar de ingrediënten kunnen worden bewaard, een barmaatje voor het snelle afmeten van de drank en de cocktailshaker waar alles in gemixt wordt.  Alles is terug te vinden op deze pagina met het Bar servies. Tijdens het selecteren van de producten let de HorecaVoordeelshop op het gebruiksgemak, het duurzame materiaal en de voordelige prijzen.

Alle bar servies voor het samenstellen van de verassende cocktail!

Naast de drank gaan er in een cocktail ook vaak ijsblokjes, limoenen, fruit en/of muntblaadjes. De limoensnijder zorgt in een handomdraai voor 8 exact gelijke parten. Om deze ingrediënten vers te houden na het snijden zijn er ingrediënten bakken. Met een afsluitend deksel en gevarieerd in 3 tot 6 vakjes. De ijsblokjes worden koel gehouden in een ijsblokjes emmer met een bijbehorende ijstang voor het pakken van het ijs. Deze staan bij ons onder de Koel en Vriesapparatuur, zo ook de professionele ijscrusher van het merk Bartscher. Ideaal om crushed ijs achter de bar meteen toe te voegen in de cocktail. Maak de cocktail helemaal af met een rietje of een leuke fontein prikker.

 

De glazen kunnen op verschillende manieren worden opgeborgen; boven, op en onder de bar.

In een glasrek boven de bar kunnen alle glazen met een voet worden opgehangen. Stijlvol, klassiek en hygiënisch. Door het ophangen van de glazen drogen ze snel en komt er geen stof binnenin. Op een glasmatrubberen barmat of bar liner kunnen de glazen na het afspoelen op worden geplaatst. De mat is doorgaans dikker en ligt op de bar. Voor in de kasten onder de bar zijn de bar liners en de planken bekleding geschikt. Door de glazen op de mat te plaatsen circuleert de lucht in het glas en drogen ze sneller. Alle glazen zijn terug te vinden onder Glaswerk. Wanneer er vaak glazen breken is het waardevol om erover na te denken om polystyreen glazen aan te schaffen. Deze kunnen in de vaatwasser, breken niet en zijn duurzaam in gebruik. Een goed voorbeeld zijn de shotglazen met een inhoud van 2,5 cl en de wijnglazen van 18 cl.

 

Barbenodigdheden die niet mogen ontbreken zijn de glasrimmer en de flesopener.

Voor een smaakvol en versierde rand van het glas gebruik je een glasrimmer. Deze wordt gevuld met limoensap, zout en suiker. Elk in een ander compartiment met een afsluitbare deksel door het schuifsysteem. Door de glasrimmer vooraf te vullen met de ingrediënten kunnen er meerderen glazen mee worden versierd. Een extra smaaksensatie in een paar seconden toegevoegd. Het openen van een flesje bier, cola of spa rood moet een snelle handeling zijn achter de bar. Deze handeling wordt zo vaak uitgevoerd dat de flesopener stevig bevestigd moet zijn voor het veelvuldige gebruik. In onze webshop hebben we openers en openers met een opvangbakje eronder. Zeer praktisch omdat de dop direct in de bak valt. De flessenopeners zijn in de kleuren RVS, bruin en zwart verkrijgbaar.

 

Een sodamaker voor achter de bar, voor bruisend sodawater in elk glas en elke cocktail.

Met de sodamaker voeg je CO2 toe aan koud water waardoor er het bruisend sodawater ontstaat. Dit verfrissend bruisende water kan puur worden gedronken of worden gebruikt voor het maken van gemixte longdrinks en cocktails. Een uitbreiding aan het bar servies die zeker tot zijn recht komt achter de bar, waar veel soorten cocktails en drankjes worden geserveerd aan de gasten. Om de koolzuur zo goed mogelijk te laten opnemen in het water gebruik je heel koud water. Je bepaalt zelf hoe intens de bubbels zijn door het doseren van de hoeveelheid koolzuur in het water. Na het toevoegen van de koolzuur in het water kan er een smaak aan gegeven worden door het bij de andere ingrediënten te schenken in het glas. Houd er rekening mee dat de CO2 patronen los mee besteld dienen te worden. Dit staat bij de sodamaker vermeld.