Eierbakringen

Eierbakringen
Sorteer op
Vogue eierbakring 7,5cm diameter
Vogue eierbakring 7,5cm diameter
    Kleur: RVS | Materiaal: RVS | Merk: Vogue
€ 12,10 € 10,00 excl. btw
1 werkdag
Vogue eierbakring met handvat 100mm
Vogue eierbakring met handvat 100mm
    Kleur: RVS | Materiaal: RVS | Merk: Vogue
€ 12,58 € 10,40 excl. btw
1 werkdag
Eierbakring
Eierbakring
    Materiaal: RVS | Merk: Vogue | Diameter: 7,5
€ 11,62 € 9,60 excl. btw
1 - 2 werkdagen
Levertijd v/a 1 werkdag
Levertijd v/a 1 werkdag
Levering op werkdagen
100% garantie
100% garantie
Verzekerd van garantie
Spoedlevering mogelijk
Spoedlevering mogelijk
Dagdeel/Tijdstip leveringen mogelijk

De eierbakringen van Vogue hebben een doorsnede van 7,5 of 10 cm. Ze zijn verkrijgbaar met een lang of kort handvat, net wat handig is tijdens het bakken in de pan. Naast het bakken van eieren kunnen er ook kleine pannenkoeken of pancakes in de ringen worden gebakken. Je krijgt dan allemaal gelijke ronde pannenkoeken die mooi geserveerd worden op een bord. Om netjes een ei te bakken in de bakring breek je het ei open in een espresso kopje. Laat het ei vanuit het kopje in de bakring in de koekenpan glijden. Houd er rekening mee dat de eierbakringen niet in de vaatwasmachine kunnen.

Eierbakringen voor het bereiden van eieren in een pocheerpan

Een gepocheerd ei is een ei waarvan het eiwit is gestold, maar de dooier nog zacht is zonder de eierschaal eromheen. Met de pocheerpannen van Vogue bereid je eenvoudig meerdere gepocheerde eieren, van 4 tot 12 stuks in één pan. Wanneer het water onder de pocheerinzetten kookt kan je het ei breken in de inzet. Daarna wacht je 4 tot 5 minuten voor een smakelijk zacht gepocheerd ei. Met de houders kunnen de eieren eenvoudig uit de pan worden gehaald. Wanneer er grote hoeveelheden nodig zijn dan kunnen de gepocheerde eieren op temperatuur worden gehouden in een bak met warm water.

Een eierbakring leg je in de koekenpan voor een mooi rond gebakken ei

Naast een eierbakring is de goede koekenpan waarin je het ei gaat bakken ook belangrijk voor een perfect resultaat. De koekenpannen van het merk Bougeat zijn hier een goed voorbeeld van. De pannen hebben een 4-laagse antikleef coating die voorkomt dat het voedsel, in dit geval het ei, aan de pan blijft plakken. Ook is de pan makkelijker schoon te maken. De koekenpannen van Bourgeat hebben een hoge kwaliteit roestvrij staal dat bestand is tegen regelmatig gebruik in drukke professionele keukens in horecagelegenheden en voor thuis. In diverse maten beschikbaar waar er in de pan 1 of meerdere eieren kunnen worden gebakken met de eierbakringen.