Uitbeenmessen

Uitbeenmessen

De HorecaVoordeelshop heeft een ruim assortiment uitbeenmessen voor al uw uitbeen werkzaamheden. Bent u een groot uitbeen bedrijf en zoekt u een vaste toeleverancier voor uw uitbeen gereedschappen, kijk dan niet verder en beoordeel zelf. De Voordeelshop heeft uitbeenmesjes tegen de allerscherpste prijzen voor u geselecteerd. Wij verkopen uitsluitend gerenommeerde A-merken uitbeenmessen omdat dit soort messen u echt moeten helpen tijdens uw werkzaamheden en u zeker niet moeten teleurstellen.

Sorteer op
Hygiplas uitbeenmes 12,5cm zwart
Hygiplas uitbeenmes 12,5cm zwart
    Lengte lemmet: 12,5 | Merk: Hygiplas | Materiaal handvat: Kunststof
€ 14,64 € 12,10 excl. btw
1 werkdag
Hygiplas uitbeenmes 15cm rood
Hygiplas uitbeenmes 15cm rood
    Lengte lemmet: 15 | Merk: Hygiplas | Materiaal handvat: Kunststof
€ 17,06 € 14,10 excl. btw
1 werkdag
Levertijd v/a 1 werkdag
Levering op werkdagen
100% garantie
Verzekerd van garantie
Spoedlevering mogelijk
Dagdeel/Tijdstip leveringen mogelijk

Uitbeenmessen voor uitbeners, slachterijen, horecazaken

Een goed uitbeenmes is het halve werk. Met een goed uitbeenmes, van bijvoorbeeld Victorinox of Dick Pro, snijdt u zo een koe in alle gewenste stukken vlees. Een uitbener kan niet zonder goed mes en wil niet werken zonder goed mes. Daarom hebben wij uitsluitend deze bekende en gerenommeerde A-merken waarvan wij weten dat zij u niet teleurstellen. Vergeet u niet te denken aan een juiste snijplank(rood) of een RVS afvalbak voor de restanten ? Bent u op zoek naar een grote partij uitbeenmessen neem dan even contact op met onze klantenservice zodat wij een speciale prijs voor u kunnen maken.

Wat is uitbenen en kan dit alleen met een uitbeenmes?

Het uitbenen van vlees is het ontdoen van gewrichten botten en andere niet eetbare delen van een dier. Een speciaal stukje gereedschap genaamd "uitbeenmes" wordt hier hedendaags bij gebruikt. Het uitbeen mes heeft een vlijmscherp kort lemmet die in een bepaalde hoek staat waardoor u met een minimale inspanning gemakkelijk langs bijv. de ribben van een koe snijdt. Ieder type dier heeft een andere structuur in het vlees en kan dus met een ander type uitbeenmes worden uitgebeend. Bijvoorbeeld een kwartel kunt u mij een recht uitbeenmes bewerken. En een koe die zal met het professionele schuine uitbeenmes moeten worden uitgebeend.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de HorecaVoordeelshop.